Ηλεκτρονική δημοσίευση αποσπάσματος στο Ταμείο Νομικών

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι δημοσιεύτηκε στις 17.9.2015 και στο ΦΕΚ Α’ 110 το πιο κάτω και με αριθμό 67/17.9.2015 Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο πλέον οι δημοσιεύσεις των πλειστηριασμών θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Ταμείου Νομικών ΑΜΕΣΑ, δηλαδή δεν προβλέπεται μεταβατική διάταξη (π.χ. να προβλέπεται πως θα ισχύσει από την ημέρα λειτουργιάς της ιστοσελίδας του Ταμείου Νομικών..) .

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι:      Από την 1 Οκτωβρίου που (θεωρητικά) επιτρέπεται η διενέργεια πράξεων εκτελεστικής διαδικασίας που θα δημοσιεύουμε????    Προφανώς πουθενά αφού δεν υφίσταται ηλεκτρονική σελίδα του Ταμείου Νομικών ακόμα!!!!!!  Επιπροσθέτως οι δικαστικοί επιμελητές δεν είναι έτοιμοι (με προηγμένες ηλεκτρονικές υπογραφές με βάση δεδομένων ώστε να διασυνδεθούν έγκαιρα .. κ.ο.κ.

Όταν κάποιοι από την παράταξη μας φώναζαν ότι ο χρόνος τελειώνει  και πίεζαν για άμεσες ενέργειες  αυτούς που εδώ και πάνω από 1 χρόνο   έχουν χρεωθεί την υλοποίηση της πιστοποίησή μας με προηγμένες ηλεκτρονικές υπογραφές (αγορά USB –  εγκατάσταση προγράμματος στους υπολογιστές μας) λοιδορούνταν και χαρακτηρίζονταν  ως υπέρμαχοι των μεταρρυθμίσεων που οι καιροί απαιτούν (δικαιοσύνη και ηλεκτρονική διακυβέρνηση), οι φωστήρες συνδικαλοπατέρες έπαιζαν «Κατενάτσιο», δεν είχαν όμως συνειδητοποιήσει ότι, ήδη έχαναν από τα αποδυτήρια.

Τώρα. τρέχουμε για να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Μαρία Μπρουζούκη

Oι φωστήρες συνδικαλοπατέρες στους οποίους αναφέρεσαι Δημήτρη μου καταθέτουν εμπεριστατωμένες προτάσεις και για τα υπόλοιπα φλέγοντα ζητήματα του Κλάδου όπως το θέμα των αμοιβών μας το οποίο πρέπει έως τέλη Οκτώβρη να “κλείσει”. Προτείνει λοιπόν ο αριστερός έμπειρος συνδικαλιστής στην εκτελεστική Γραμματεία της ΟΔΕΕ στις 09-09-2015 ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΦΕΚ δηλαδή όπως είπε να “κοπούν” κάποιες σημερινές χρεώσεις όπως π.χ. ο μάρτυρας, τα συνημμένα, τα φύλλα κλπ. αλλά τόνισε ότι δεν είναι πρότασή του οι συγκεκριμένες περικοπές (έρχονται και εκλογές ντε!) απλά ως παραδείγματα τις ανέφερε. Να το δούμε είπε!! Δηλαδή να το δούμε πότε, ποιοί και πού??? Όταν οι άλλοι αποφασίσουν πριν από μας για μας? Ή μήπως σε καμιά έκτακτη γενική συνέλευση από τις συνηθισμένες τους όπου χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση προσπαθούν μέσα σε ένα δίωρο με αλαλαγμούς να κατευθύνουν τους πολλούς σε απόφαση που “βολεύει” τελικά τους λίγους??? Και για “κερασάκι” έχουν πάντα τη λέξη ΑΠΟΧΗ! Έ, ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ! Πρέπει κάποια στιγμή να μάθει κι ο “40 χρόνια συνδικαλιστής” ότι οι αγώνες δίνονται στο στίβο των διαπραγματεύσεων όπως του το απέδειξε λίαν προσφάτως ο Πρόεδρος της ΟΔΕΕ με την κίνηση ματ να βάλει στο συζήτηση με τους θεσμούς και την Πρόεδρο της ΔΕΔΕ, η οποία Φρανσουάζ αποδείχτηκε ο “Δούρειος Ίππος μας”! Εδώ να τονίσω και την πολύτιμη συμβολή στη διαπραγμάτευση αυτή του νεοεκλεγμένου στη γραμματεία της ΔΕΔΕ συναδέλφου μας κυρίου Γιώργου Γρηγόρη-Γληγόρη. Βέβαια αν θελήσουμε μια πλήρη ισοπέδωση στην επιτυχημένη αυτή προσπάθεια τους τότε θα εκφραστούμε γι’ αυτό όπως ο Πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος στην ίδια εκτελεστική Γραμματεία ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας: “Και τι έγινε που ήρθε η Φρανσουάζ? ΕΓΩ(!!!) π.χ. δεν θα μπορούσα όπως στο παρελθόν να διαπραγματευτώ? Μόνο που το παρόν δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, έχει ξεφύγει με ταχύτητα φωτός και δυστυχώς δεν το έχουν αντιληφθεί καν! Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού………….

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)