ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

Ηλεκτρονική δημοσίευση αποσπάσματος στο Ταμείο Νομικών

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι δημοσιεύτηκε στις 17.9.2015 και στο ΦΕΚ Α’ 110 το πιο κάτω και με αριθμό 67/17.9.2015 Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο πλέον οι δημοσιεύσεις των πλειστηριασμών θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Ταμείου Νομικών ΑΜΕΣΑ, δηλαδή δεν προβλέπεται μεταβατική διάταξη (π.χ. να προβλέπεται πως θα ισχύσει από την ημέρα λειτουργιάς της ιστοσελίδας του Ταμείου Νομικών..) .

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι:      Από την 1 Οκτωβρίου που (θεωρητικά) επιτρέπεται η διενέργεια πράξεων εκτελεστικής διαδικασίας που θα δημοσιεύουμε????    Προφανώς πουθενά αφού δεν υφίσταται ηλεκτρονική σελίδα του Ταμείου Νομικών ακόμα!!!!!!  Επιπροσθέτως οι δικαστικοί επιμελητές δεν είναι έτοιμοι (με προηγμένες ηλεκτρονικές υπογραφές με βάση δεδομένων ώστε να διασυνδεθούν έγκαιρα .. κ.ο.κ.

Όταν κάποιοι από την παράταξη μας φώναζαν ότι ο χρόνος τελειώνει  και πίεζαν για άμεσες ενέργειες  αυτούς που εδώ και πάνω από 1 χρόνο   έχουν χρεωθεί την υλοποίηση της πιστοποίησή μας με προηγμένες ηλεκτρονικές υπογραφές (αγορά USB –  εγκατάσταση προγράμματος στους υπολογιστές μας) λοιδορούνταν και χαρακτηρίζονταν  ως υπέρμαχοι των μεταρρυθμίσεων που οι καιροί απαιτούν (δικαιοσύνη και ηλεκτρονική διακυβέρνηση), οι φωστήρες συνδικαλοπατέρες έπαιζαν «Κατενάτσιο», δεν είχαν όμως συνειδητοποιήσει ότι, ήδη έχαναν από τα αποδυτήρια.

Τώρα. τρέχουμε για να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)