Τα… χαΐρια μας

Όχι με έκπληξη – γιατί όλα τα περιμένουμε από «ανεύθυνους» συνδικαλιστές – στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας – που δεν έγινε – ακούσαμε από το βήμα της ενημέρωσης (!!) μέλος του Δ.Σ. να διαβάζει με στόμφο και το ανάλογο ύφος, αποσπάσματα από το κείμενο που είχε στείλει η Ομοσπονδία μας στο Υπουργείο για να διαβιβαστούν στην Τρόϊκα και τα οικειοποιήθηκε για να εισπράξει… τα εύσημα και το χειροκρότημα, απ’ αυτούς που δεν γνώριζαν ότι δεν είναι δικό του το κείμενο.

Σε τί αναφέρονταν τα αποσπάσματα αυτά;

Σε αρμοδιότητες ανά Πρωτοδικείο των δικαστικών επιμελητών και τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της χώρας, στις αμοιβές των δικαστικών επιμελητών που δεν είναι διαπραγματεύσιμες, στις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δικαιοσύνη (CEPEZ) που αφορούν τους δικαστικούς επιμελητές κ.λ.π. Δεν έκανε καν τον κόπο να αναφέρει ότι αυτά είναι σε επίσημο έγγραφο της Ομοσπονδίας, πρωτοκολλημένο κ.λ.π.

Δεν θέλαμε να τον διακόψουμε και να επισημάνουμε το ατόπημά του μπροστά στους συναδέλφους, γιατί μας διακρίνει ένα διαφορετικό ήθος στην αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Εμείς δεν θέλουμε να «σκούζουμε» σε Γενικές Συνελεύσεις (τακτικές, έκτακτες ή άτυπες ενημερώσεις όπως εξελίχθηκε η συγκεκριμένη).

Θέλω όμως να επισημάνω πως με τέτοιους «σοβαρούς» συνδικαλιστές δεν θα πάμε μπροστά.

Κοινώς δεν θα κάνουμε … χαΐρι και προκοπή.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)