ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ

Ο νέος μας ιστότοπος

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο της Προοδευτικής Συνεργασίας Δικαστικών Επιμελητών!

Βασικός στόχος της δημιουργίας του χώρου αυτού είναι η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ της παράταξής μας και όλων των συναδέλφων, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων ή έδρας.

Ευελπιστούμε ο ιστότοπος αυτός να αποτελέσει (με την δική σας συμμετοχή) ένα χώρο ενημέρωσης, ανταλλαγής ιδεών και σύνθεσης απόψεων, με κύριο γνώμονα την κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση του επαγγέλματός μας, καθώς και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας λοιπόν, δημιουργούμε ένα βήμα όπου θα μπορεί να ακουστεί η φωνή κάθε συναδέλφου.

Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε σε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο, συμβάλλoντας έτσι στον καθορισμό των εξελίξεων πού αφορούν τον κλάδο μας.

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα
 • Φιλιππόπουλος Γιώργος :

  Καλορίζικο!

 • Δημήτρης Γέμελος :

  Καλή αρχή

 • Ειρηνη Ζαμπετακη :

  Με το καλό! Καλή αρχή !!!

 • ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΗΤΑΚΗ :

  καλή αρχή!

 • ΞΕΝΗ ΒΑΣ. ΚΕΣΙΝΗ :

  Επί τέλους! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!Αλήθεια, γνωρίζετε, βέβαια, ότι η «παρέα» Μήτση, προσκαλεί συναδέλφους στο ΤΙΤΑΝΙΑ την Τετάρτη 01-10-2014 ώρα 17:00, για την ανακοίνωση της καινούριας παράταξης. Επίσης, πιστεύω ότι γνωρίζετε, το πλιάτσικο της ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 16-10-2014 στο ΤΙΤΑΝΙΑ! Οι συνάδελφοι ενημερώνονται για την έκτακτη Γενική Συνέλευση ΜΟΝΟ από το site της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ! Κάντε κάτι! ΒΟΗΘΕΙΑ!

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)