ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Τρίτη 24/09/2019 η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. σε Ολομέλειά της πραγματοποίησε αρχαιρεσίες σε απόλυτα συντροφικό και δημοκρατικό κλίμα, για την εκλογή της νέας Γραμματείας της, όπως προβλέπεται στο Καταστατικό της.

Οι εκλεγμένοι μας στα Όργανα οι οποίοι είναι: -Στην ΟΔΕΕ: Αντωνίου Νίκος, Γέμελος Δημήτρης, Γρηγόρης-Γληγόρης Γεώργιος, Δανίκα Κατερίνα και Παπακωνσταντίνου Ιωάννης και στο ΣΥΛΛΟΓΟ: Αντωνίου Νίκος, Καπότου Ελένη, Κοττικιάς Κώστας, οι οποίοι είχαν θέσεις στην απερχόμενη Γραμματεία, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ προς τιμήν τους, να μην θέσουν υποψηφιότητα για τη νέα Γραμματεία μας, προκειμένου να δώσουν βήμα και σε άλλα μέλη μας να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να έχουν πιο ενεργό ρόλο  στον καθημερινό αγώνα της Παράταξής μας. Οι εκλεγμένοι μας, βέβαια, θα μετέχουν στις συνεδριάσεις της Γραμματείας μας και θα αποτελούν, σύμφωνα πάλι με το Καταστατικό μας, την «Εκτελεστική Γραμματεία».

Η ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. αλλάζει, ανανεώνεται, πρωτοπορεί, δείχνει ένα νέο δρόμο! Δεν υπάρχει προηγούμενο εκλεγμένος στα Όργανα να μην έχει και θέση στη Γραμματεία της παράταξής του. Αποδεικνύουμε πλέον με πράξεις ότι οι καρέκλες δεν είναι το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι η προσφορά, οι λύσεις, οι στόχοι να δίνονται από το πιο νέο μέλος μας μέχρι και την Πρόεδρο κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους εκλεγμένους στα Όργανα που έχουν «αγκαλιάσει» θέσεις επί σειρά ετών και μάλιστα θέσεις αμοιβόμενες από χρήματα Ν.Π.Δ.Δ.!!!! Γι’ αυτά, όμως, θα μιλήσουμε λεπτομερέστερα σε επόμενα άρθρα μας…

Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών για τη νέα εκλεγμένη μας Γραμματεία, η οποία έχει συσταθεί και σε Σώμα από την 01/10/2019 και η θητεία της είναι διετής, είναι:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: ΦΩΤΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ  και ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΤΣΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΡΕΝΙΑ) ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΣΤΑΖΙΑ) ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΓΙΑΚΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΑΜΙΑΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΤΕ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΣΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΜΑΝΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όλες και όλους!!!!

Απ’ ότι βλέπετε, υπάρχει ακόμη και ίσος αριθμός αντρών-γυναικών!!

Να υπενθυμίσω ότι εκλογές για τη θέση του Προέδρου της Παράταξης και του υποψηφίου Προέδρου για το Σύλλογο έχουμε κάθε τρία χρόνια, μήνα Οκτώβριο, πριν από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαρία Μπρουζούκη

Ευαγγελία Καλαγιακου ΦΕΤΑΝΗ

Ευχομαι και ελπιζω να μπορεσουμε να κανουμε το καλυτερο για την παραταξη και τον κλαδο ο καθενας απο την δικη του θεση.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)