ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ συνέχεια….

    Ενημέρωση ζήτησα για να μπορέσω να επιτελέσω θεσμικά το ρόλο μου ως μέλος του Δ.Σ. και κλήθηκα την Πέμπτη 7/2 από την ταμία κ. Tριανταφύλλου στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να μου δώσει τα στοιχεία που αφορούν τον τρόπο υπολογισμού και διανομής του μερίσματος για το έτος 2018.  Παρόντες ήταν ο λογιστής του Συλλόγου κ. Αλποχωρίτης, ο κ. Μήτσης, ο κ. Γκώνιας και ο κ. Σκευοφύλακας.

    Δυστυχώς, για άλλη μία φορά αποδείχθηκε με πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα ασκείται η διοίκηση σε όλους τους τομείς. Μου παρουσίασαν κάποια χαρτιά ανυπόγραφα και χωρίς σφραγίδα (ούτε του Συλλόγου ούτε έστω επίσημες βεβαιώσεις τραπεζών), με το ποσόν των καταθέσεων, το οποίο μοιράστηκε στους δικαιούχους με μια απλή διαίρεση!!

     Αναρωτιέμαι, για μια διαίρεση καθυστέρησαν τόσο να ανακοινώσουν το ύψος του μερίσματος?       Σε ερωτήσεις μου αν γνωρίζουν:

ΠΟΣΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ??,

ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ??,

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ?? &

ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ??

έμεινα έκπληκτος από την απάντηση: «Αυτά ήταν στο ταμείο, αυτά μοιράσαμε…»!!

    Αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίζονται τα χρήματα όλων μας …  Σοβαρά???  Δηλαδή ούτε καν αθροίζονται οι πίνακες ούτε καν τους ξέρουμε (πόσοι πίνακες αφορούν κατάσχεση {πόσων ακινήτων η κάθε μία}, πόσοι απόσπασμα, πόσοι αποβολές κλπ) ?? Δεν έπρεπε να «φορτώνονται» στην πλατφόρμα που τους είχε παραδοθεί στους Η/Υ του Συλλόγου ??? ή έστω δεν έπρεπε να σκανάρονται και να τηρούνται σε ηλεκτρονική μορφή για όλα τα έτη?? Δεν πληρώνονται και μάλιστα αδρά για τα καθήκοντά τους?? Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει πως βγήκε το μέρισμα και αν περιμένουμε κι άλλες καταθέσεις από τις Τράπεζες, ποιες τράπεζες?? Πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ πίνακες ?? Ποιών επιμελητών πίνακες ?? (αυτό ίσως έχει τη σημασία του…) και τι ποσά ακριβώς??

    Οι υπόλοιποι «σύμμαχοι» του Δ.Σ. σιωπούν!!! Θα είναι φαίνεται ικανοποιημένοι!!!

    Εμείς δεν θα σιωπήσουμε, έως ότου με διαφάνεια ενημερωθούμε για τα λεφτά μας, διότι τώρα πλέον που από τη σελίδα του ταμείου Νομικών βλέπουμε τις αναρτήσεις, είναι σαφές ότι το μέρισμα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερο.  Αν κατάλαβα καλά και νομίζω κατάλαβα πολύ καλά, δεν έχουν στοιχεία ούτε για το 2017, ούτε για το 2016. Θα προσπαθήσουν, όπως δήλωσαν, να αθροίσουν τους πίνακες του 2018 και να μας δώσουν στοιχεία στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.!!             Δηλαδή για να καταλάβουμε τι ακριβώς είπαν πως θα κάνουν … θα υπολογίσουν σε διάστημα μίας εβδομάδας περίπου τουλάχιστον 3.000 – 3.500 πίνακες  ΤΩΡΑ???? Κατόπιν εορτής?? ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? Αυτό θα πει χρηστή Διοίκηση!!

      Και μας ανακοινώνει ο Μήτσης πως θα βγει από το πρώτο Σάββατο στις εκλογές!! Γιατί άραγε??  Τόσο σίγουρους σας έχει??   Πείτε μου ΕΝΑ λόγο για τον οποίο πρέπει να τον ψηφίσετε!!!

     Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αντισταθείτε σ’ αυτό το θράσος να σας έχει «σιγουράκια»!! Απαντήστε του με την ψήφο σας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μέλος του Δ.Σ.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)