ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ -ΚΑΤΙΝΑΣ- ΔΑΝΙΚΑ

Ονομάζομαι Κατερίνα – Κατίνα – Δανίκα και είμαι Δικαστική Επιμελήτρια από το 2001. Στα δεκαεπτά χρόνια υπηρεσίας μου, σε δύο Πρωτοδικεία έχω αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που συναντά κάθε μαχόμενος συνάδελφος κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Αποφάσισα φέτος να κατέλθω υποψήφια με το συνδυασμό της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε., γιατί θεωρώ ότι πλέον έχω την εμπειρία να ασχοληθώ με τα κοινά του κλάδου, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματά του.

Με τους συναδέλφους της συγκεκριμένης παράταξης μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και φόβους αλλά και τα ίδια οράματα και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για τη βελτίωση της θέσης του Δικαστικού Επιμελητή, γιατί λόγω ηλικίας δεν βρισκόμαστε στη δύση του επαγγελματικού μας βίου και οι συνέπειες των αποφάσεων που θα παρθούν θα έχουν άμεσο αντίκρισμα ΚΑΙ σε εμάς τους ίδιους.

Πιστεύω πως αν δεν προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι να διορθώσουμε τα στραβά και ανάποδα του χώρου μας δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για εμάς και ιδιαίτερα αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αρκετά από αυτά.

Δυστυχώς η απερχόμενη διοίκηση των συνδικαλιστικών μας οργάνων έχει φανεί κατώτερη των περιστάσεων. Τα δεδομένα γύρω μας αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, τόσο ως προς τη φύση της δουλειάς μας, όσο και ως προς τα εργασιακά μας δικαιώματα και αυτοί ήταν και είναι τουλάχιστον απόντες.

Χρειαζόμαστε συνδικαλιστικά όργανα που να φροντίζουν, χωρίς κοντόφθαλμες μικροσκοπιμότητες, για το παρόν και το μέλλον του επαγγέλματος μας. Θωρακίζοντας τα δικαιώματα μας αναφορικά με την ύλη και τις αμοιβές μας και διεκδικώντας ακόμα περισσότερα.

Που βρισκόμαστε με τις ηλεκτρονικές επιδόσεις και τις διαπιστωτικές πράξεις ??  Οι ηλεκτρονικές καταθέσεις πληθαίνουν …

Τι θα γίνει με τις αμοιβές και τη χωρική αρμοδιότητα που ορίστηκαν με το τελευταίο ΦΕΚ ?? θα ενδιαφερθεί κάποιος αρμόδιος για την προστασία και θωράκιση ??

Θα υπάρχει προστασία για τους συναδέλφους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και καταδίκη για όσους δυσφημούν το επάγγελμα ??

Αυτά είναι μερικά από τα ζητήματα που απασχολούν εμένα και κάθε μαχόμενο Δικαστικό Επιμελητή.

Στις 16 Μαρτίου επιδιώκουμε να κλείσει η απογοητευτική παρελθούσα τριετία και ζητούμε να πάρουμε θέση για τα παραπάνω,  κυρίως να πάρουμε θέση για το αν θα έχει μέλλον το επάγγελμα μας και ποιο θα είναι αυτό και κυριότερα ποια θα είναι η τύχη των μαχόμενων δικαστικών επιμελητών.

Ζητούμε, σαν παράταξη, την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου μας και προσωπικά τη στήριξή σας ώστε να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)