H ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

Έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς που ασχολούμαστε και πιστεύουμε στο συνδικαλισμό ότι ο καθένας από μας κρίνεται καθημερινά, ανεξαρτήτως τι πιστεύει και λογοδοτεί απέναντι σ’ αυτούς που τον επέλεξαν δια της ψήφου τους σε θέση ευθύνης και αξιώματος.

Είναι ανήκουστο λίγο πριν τις εκλογές του Μάρτη, η “κυβερνώσα» παράταξη να προσπαθεί να μαζέψει ψήφους πιέζοντας ασφυκτικά αυτούς που δηλώνουν ότι δεν θα τους επιλέξουν στη Διοίκηση της επόμενης τριετίας, λέγοντάς τους με θράσος: «Η πόρτα του Συλλόγου έχει κλείσει για σένα, μη ζητήσεις ποτέ τίποτα»!!!! Ποιού Συλλόγου???? Του Συλλόγου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ??? Με ποιο δικαίωμα? Ποιοι νομίζουν ότι είναι? Η εποχή της τουρκοκρατίας και των ραγιάδων έχει περάσει ανεπιστρεπτί, δεν σκύβει ο συνάδελφος πια, τους κατάλαβε και ετοιμάζει την ειρηνική επανάστασή του… Είμαστε Δικαστικοί Επιμελητές, άμισθοι Δημόσιοι Λειτουργοί και όχι τσιράκια τους κύριοι….

Είναι ανήκουστο να τάζουν δουλίτσα για να τους ψηφίσουν (!!!!) Δουλίτσα έπρεπε να είχαν φροντίσει να έχουμε όλοι εδώ και χρόνια παίρνοντας νέα ύλη (οι «άλλοι» τους παρέδωσαν έτοιμες στο πιάτο τις διαπιστωτικές, γιατί δεν μας σερβίρανε????) και ανοίγοντας την πόρτα σε όλους, αφού κλείνανε πρώτα τις πόρτες των «μεγάλων» που «υπηρετούν»…

Είναι ανήκουστο να στέλνουν οι «φίλοι» τους (έτσι βέβαια τα συμφέροντά τους πρωτίστως διασφαλίζουν) δουλειά στην Περιφέρεια με αντάλλαγμα την ψήφο τους στο Μήτση και αν κάποιος συνάδελφος αλλάξει «ρότα» να λαμβάνει το μήνυμα «δουλίτσα τέλος»!!!

Κύριοι της Διοίκησης, έχετε καταλάβει ότι σε ένα ΝΠΔΔ υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης πρέπει να ενεργείτε ΔΙΚΑΙΑ και όχι να απειλείτε τα μέλη του? Σας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθείτε τη θέση σας?

Κυρίες και κύριοι της Διοίκησης, μαγκιά είναι να πάρετε τις εκλογές παρουσιάζοντας το έργο και την αξία σας και όχι τάζοντας ό,τι μπορείτε κάτω από το τραπέζι με πλάτες άλλων….

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! Να είναι ρυθμιστές του αποτελέσματος των εκλογών, αλλά ακόμη και των θέσεων που θα μοιραστούν, οι τρεις-τέσσερις (μετρημένοι στα δάχτυλα) και τα συμφέροντα που υπηρετούν!!!! Τέτοιο ξεπεσμό του Κλάδου μόνο αυτοί θα μπορούσαν να καταφέρουν…. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την «όλως τυχαίως λανθασμένη» αποστολή της πειθαρχικής δικογραφίας που σχηματίστηκε από έναν καθ’ όλα σεβάσμιο και πανάρχαιο συνάδελφο εναντίον εταιρίας διαχείρησης συμφερόντων «μεγαλοεπιμελητή» σε αναρμόδιο Εισαγγελέα!!!! Ποιός υπέγραφε την «όλως τυχαίως λανθασμένη» αυτή αποστολή??? Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μήτσης!!

Μόνο που…. Θα λογοδοτήσουν λίαν συντόμως στις εκλογές που έρχονται!!

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)