ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΙΔΩΣ!

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Mετά από όχλησή μου, αν και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενημερώθηκα σήμερα 18/01/2019 (!!!) για το ύψος του μερίσματος ανά Εφετείο (και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα ήταν προνόμιο μόνο των μελών του Δ.Σ. της παράταξης του Μήτση να το γνωρίζουν)  που είναι το παρακάτω:

ΑΙΓΑΙΟΥ: 1.695,00 ευρώ

ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ: 980,00 ευρώ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 1.445,00 ευρώ

ΕΥΒΟΙΑΣ: 1.470,00 ευρώ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: 58,00 ευρώ

ΛΑΜΙΑΣ: 1.550,00 ευρώ

Είναι ανεπίτρεπτο ο Πρόεδρος, αντί να ασχολείται με τα προβλήματά μας, αυτός να προσπαθεί να αξιοποιήσει το μέρισμα για προεκλογικούς λόγους σα να ήταν δικά του λεφτά και να το κρατάει μυστικό ακόμη κι από τα μέλη του Δ.Σ. που δεν ανήκουν στην παράταξή του. Έργο της ταμία και υποχρέωσή της είναι η έκδοση του μερίσματος έγκαιρα και με διαφάνεια και όχι να το χρησιμοποιούν σαν προεκλογικό «αλισβερίσι». Γιατί δεν μας το καταθέτουν στην Εθνική Τράπεζα?? Γιατί θα πρέπει να ερχόμαστε όλοι σε επικοινωνία με την ταμία και ειδικά τα εκλογικά έτη?? Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στο Τ.Ν. όλοι ξέραμε ότι το μέρισμα θα ήταν μεγαλύτερο φέτος κι ας μην προσπαθούν να παρουσιάσουν ακόμη κι αυτό σαν…. επίτευγμά τους!!! Πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχεις Πρόεδρε! Αλλά θα ζητήσουμε τα επίσημα αναλυτικά στοιχεία γιατί, για προφανείς λόγους, έχει υπολογιστεί έως 15/01/2019 αντί το τέλος του 2018, να δούμε αν έγιναν όλα σύμφωνα με το Νόμο και θα επανέλθουμε, διότι πολύ φοβάμαι ότι την ερχόμενη χρονιά θα είναι πολύ λιγότερο… Αλλά δε βαριέσαι, το «δος ημίν σήμερον» (και δη προεκλογικό σήμερον) είναι ίδιον της παράταξης του Μήτση, δυστυχώς!

Επίσης , πρέπει να ενημερωθείτε και για μια άλλη ενέργεια του κ. Μήτση που, όπως ο ίδιος αυτοπροβάλλεται μέσω της ιστοσελίδας του, είναι «ένας από μας, είναι διαρκώς μαζί μας, σκύβει πάνω από τα προβλήματά μας κλπ, κλπ» και θέλει να του καταλογίσουμε , όπως λέει, λάθη και παραλείψεις της διοίκησής του … ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ δικέ μας άνθρωπε, έστειλες το πειθαρχικό της γνωστής εταιρείας διαχείρισης στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και όχι στον αρμόδιο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ όπως έπρεπε και όπως στέλνει όλα τα υπόλοιπα πειθαρχικά? Εδώ και 2 χρόνια περιμένουμε την απόφαση επ’ αυτού του σοβαρότατου πειθαρχικού και με «χίλια ζόρια» πρόσφατα πήρα αντίγραφο του διαβιβαστικού αυτού, αν και ήμουν ένας από τους τρεις συμβούλους που υπογράφαμε την καταγγελία αυτή! ΕΛΕΟΣ! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! Είχαμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας, το καταγγείλαμε επώνυμα και σεις αφού πρώτα αναθέσατε (χωρίς κανένα εμφανή λόγο) έρευνα στον κ. Φενερλή (τι σύμπτωση που θα είναι υποψήφιός σας στις ερχόμενες εκλογές!!!) το παραπέμψατε σε «κουκούλωμα»! Δεν θα αφήσουμε ούτε αυτό να περάσει έτσι…Η ώρα της κρίσης έφτασε… Θα λογοδοτήσετε πρώτα στους συναδέλφους και στη συνέχεια όπου αλλού είναι απαραίτητο. Το «σκύψιμο» πάνω στα συγκεκριμένα προβλήματα, συγκεκριμένων και λίγων «εκλεκτών» θα σας το κόψουν οι συνάδελφοι στις 16/3/2019. Ήγγικεν η ώρα….

Με εκτίμηση

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)