ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΑΝ Ή ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ?

Ηχούν χαρμόσυνα οι καμπάνες κι ας έχουν περάσει τα Χριστούγεννα τρεις βδομάδες τώρα! Οι συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου της Ο.Δ.Ε.Ε. κ. Γεώργιου Μήτση αποφέρουν καρπούς, όπως έσπευσε να μας ενημερώσει ο Πρόεδρος της Ε.Γ. της Ο.Δ.Ε.Ε. (γιατί ένας τίτλος δεν είναι ποτέ αρκετός) και γεμάτος χαρά μας το παρέθεσε αυτούσιο (ποιο άραγε;) στην τελευταία ενημέρωση που λάβαμε από την Ο.Δ.Ε.Ε. Αλήθεια, καταλάβατε οτιδήποτε από αυτά που διαβάσατε;

Ας μας εξηγήσει ο ίδιος την ακριβή σημασία του μηνύματος που έστειλε, καθώς και ποιες ακριβώς ήταν οι συντονισμένες προσωπικές του ενέργειες….αν μπορεί δηλαδή!!!

Η πραγματικότητα είναι οτι οι εκλογές πλησιάζουν και το αγαπημένο άθλημα της Συμμαχίας -η ψηφοθηρία- έχει ανεβάσει ρυθμούς. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στην ενημερωτική εγκύκλιο, το επάγγελμά μας σώθηκε, η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο, οι αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και αμοιβές Δικαστικών Επιμελητών είναι προ των πυλών και βρισκόμαστε κοντά στην παγκόσμια ειρήνη και την θεραπεία του καρκίνου, όλα χάρις στον Πρόεδρο, μεγάλη η χάρη του!

Και όλα αυτά, κόντρα στα εμπόδια που του βάζει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που έχει αλλάξει τρεις (!!!) ολόκληρους Υπουργούς Δικαιοσύνης στην προσπάθειά του να καθυστερήσει το έργο του Προέδρου. Δάκτυλος της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ο Πρωθυπουργός, ο οποίος όμως, κατάφερε να μπλοκάρει την ηλεκτρονική μας πιστοποίηση, αφήνοντας μερικώς εκτεθειμένο τον Πρόεδρο που είχε προεισπράξει χρήματα από το περσινό μέρισμα για τον σκοπό αυτό και δεν ήξερε ο φουκαράς τι να τα κάνει!

Μήπως τελικά ο άνθρωπος χαραμίζεται ως Πρόεδρος της Ο.Δ.Ε.Ε  και θα έπρεπε να κατέβει για Πρωθυπουργός της χώρας, μιας που πλησιάζουν και οι Κοινοβουλευτικές εκλογές? Αν μας έλυσε σχεδόν όλα τα προβλήματα σε μια μονάχα τριετία, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για την χώρα ολόκληρη!!!

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, τρία χρόνια είναι πολύ λίγος χρόνος για να υλοποιήσει ο Πρόεδρος το όραμά του και το πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. (την δόξα πολλοί εμίσησαν, το copy/paste ουδείς). Άλλωστε, μονάχα εννέα χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου της Αθήνας. Τα τελευταία τρία όμως, αφού απέταξε τα βαρίδια της ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. από πάνω του, πήρε φόρα και είναι ασταμάτητος. Χωρίς Πρεκετέ και Κριάρη να του κλέβουν τη δόξα και όντας το μεγάλο αστέρι της νέας του ομάδας, κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του! Έχτισε πάνω του μια ομάδα με νέα και ταλαντούχα παιδιά, που αν συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά, έχοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή και την αποκλειστικότητα σε Τραπεζικά ιδρύματα και Δημόσιες υπηρεσίες, μπορούν σε λίγα χρόνια να αναδειχθούν και αυτοί σε πρωταγωνιστές, αν δεν τους προλάβει η συνταξιοδότηση!

Και σε λίγες εβδομάδες θα διεκδικήσουν ξανά την ψήφο σου για να βάλουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Δικαστικού Επιμελητή. Ζωή σε λόγου μας!

Κώστας Κοττικιάς

Και δεν είναι μόνο αυτά αγαπητέ Γιώργο. Φήμες λένε ότι φέτος θα κάνουμε και Γενική Συνέλευση. Το διανοείσαι? Γενική Συνέλευση! ΟΥΑΟΥ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)