Γενική Συνέλευση

Δυστυχώς, “μια απ’ τα ίδια” ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Αθήνας πραγματοποιήθηκε χθες (τη δεύτερη φορά χρειαζόταν το 1/8 των μελών) στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, με ύφος χιλίων Καρδιναλίων, ευλόγησε τα γένια του και υπεραμύνθηκε… του έργου του!!!

Ενός έργου που, όσο κι αν προσπάθησε στην εισήγησή του, δεν έπεισε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό ότι υπήρξε, γιατί πολύ απλά έργο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, από πεπραγμένα ο Σύλλογος είναι στο μηδέν, εκτός από πίτα, θέατρο και αιμοδοσία.

Το δυστύχημα όμως είναι ότι δεν μας απαρίθμησε, ως όφειλε, τα λάθη και τις παραλείψεις του, γιατί το ναυάγιο των ταυτοτήτων μας ήταν το μικρότερο από τα λάθη του.

Ξέρετε γιατί δεν το έπραξε? Πρώτον γιατί έχει την αλαζονεία της εξουσίας κι αυτός και όλα τα μέλη της παράταξής του στο Δ.Σ. και δεύτερον γιατί το ξέρει πολύ καλά, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς, ότι έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται, σ’ αυτό το δρόμο των λαθών και των παραλείψεων, οπότε γιατί να απολογηθεί? Γιατί να ζητήσει συγγνώμη που τραβάει τον Κλάδο κι όλους μας στην παρακμή και στο σκοτάδι? Που μας αφήνει σε πλήρη ανασφάλεια για το μέλλον μας?

Είναι απλό κυρίες και κύριοι συνάδελφοι… Για να απολογηθείς και να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να έχεις συναίσθηση των πραττομένων σου και να έχεις αποφασίσει να μην επαναλάβεις τα ίδια, να αλλάξεις γραμμή και πλεύση, να προσπαθήσεις πλέον στη βάση του γενικού συμφέροντος.

Δυστυχώς ο Πρόεδρος όχι μόνο δε γνωρίζει να κάνει αυτοκριτική, αλλά ως “παλαιάς κοπής συνδικαλιστής”, δεν έχει τον τρόπο ούτε την ικανότητα να ακολουθήσει τη νέα εποχή, να μας οδηγήσει σε διαπιστωτικές πράξεις, επιμόρφωση, εκπαίδευση, στο Δικαστικό Επιμελητή του μέλλοντος…

Αυτό είναι πασιφανές, γραμμένο στην ιστορία του Συλλόγου μας με μελανά χρώματα και αποδεδειγμένο, γιατί λοιπόν θέλει να κρατάει τη διπλή καρέκλα της εξουσίας και ποιοι τον στηρίζουν σ’ αυτό???

Απαντήστε το…

Ειρηνη Ζαμπετακη

Δυστυχώς , προσωπικά αυτό που είδα είναι πως, εμείς οι ίδιοι το επιτρέπουμε αυτό. Με το να απαξιώνουμε , να αδιαφορούμε και να μην διεκδικούμε το δικαίωμα να υπάρχουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Optionally add an image (JPEG only)