ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε.

Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. - Προοδευτική Συνεργασία Δικαστικών Eπιμελητών

ΑΠΟΗΧΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

clopypaste_comΤη φετινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου “copy-paste” της περσινής ακολούθησαν πολλά “c(l)opy-paste” και εξηγούμαι:

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μάρτη έγινε ανάρτηση στο site μας ενός power-point με τους στόχους μας, τους οποίους είχε παρουσιάσει και αναλύσει στη Γ.Σ. ο υποψήφιος της Παράταξής μας για τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Μιχάλης Κανέλλος. Ακριβώς 24 ώρες μετά έγινε ανάρτηση στο προφίλ του κ. Μήτση στο fb, ενός power-point με τις θέσεις της παράταξής του (εδώ πάει το “c(l)opy-paste”), στο οποίο άλλαξαν απλώς κάποιες λέξεις από τους στόχους μας!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Γιατί ο κ. Μήτσης ως επικεφαλής δεν ανέφερε τις θέσεις τους στη Γενική Συνέλευση και απλά ψέλλισε 3-4 στόχους πρόχειρα και στο τέλος της ομιλίας του?

ΕΡΩΤΗΣΗ 2. Μήπως περίμενε (αγαπημένη του συνήθεια!) να ακούσει από την ΠΡΟ.ΣΥ.Δ.Ε. ιδέες, στόχους, υλοποίηση για να κάνει επιλογή από το έτοιμο menu για το οποίο άλλοι κόπιασαν, έτρεξαν και επεξεργάστηκαν??

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν είναι κακό να σε αντιγράφουν γιατί τελικά οι αντιγραφείς έτσι αποδέχονται το έργο σου. Το καταλαβαίνεις αν το κάνουν κάποια στιγμή που θα στερέψουν οι ιδέες τους, το ανησυχητικό είναι όταν δεν έχουν καθόλου ιδέες, καμία πρόταση και κανένα έργο να παρουσιάσουν και ακολουθούν μόνιμα αυτή την τακτική.

Στο συνδικαλισμό για να ασκήσεις το δικαίωμά σου να ζητάς εκ νέου την ψήφο των συναδέλφων σου, πρέπει πρώτα να έχεις τιμήσει την προηγούμενη που σου δόθηκε. Πρωτίστως να εκπληρώσεις την υποχρέωσή σου, εφ’ όσον ήσουν εκλεγμένος, να απολογηθείς για το έργο σου, να κριθείς και στη συνέχεια να παρουσιάσεις τους επόμενους στόχους σου αλλά και το στρατηγικό σχέδιο με το οποίο θα τους υλοποιήσεις.

Αλλά αυτά είναι τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο που θέλει να υπογράψει ο κ. Μήτσης με τους συναδέλφους.

Όλοι γνωρίζουμε βέβαια και λόγω επαγγέλματος, ότι τα ψιλά γράμματα σε ένα συμβόλαιο είναι τα πρώτα που πρέπει να διαβάσεις.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΥΖΟΥΚΗ

Υ.Γ. Την ώρα που έγραφα το αρθράκι αυτό, ήρθε στο mail μου κάλεσμα από την παράταξη του κ. Χαλκιαδάκη για γλεντάκι σε κεντράκι και μένω άναυδη!!!! Την ίδια ημέρα και ώρα με τη δική μας !!!! Τι σου είναι λοιπόν η ζωή!!! Τρομερές συμπτώσεις!!! Το “c(l)opy-paste” συνεχίζεται…

clopypaste_banner

Κατηγορία: Ειδήσεις - Νέα

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Optionally add an image (JPEG only)