Ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας ξαναχτυπά!

image9Σε μια απέλπιδα προσπάθεια συλλογής ψήφων, με σύμμαχο την ημιμάθεια και την ανηθικότητα, επιχειρεί να ταυτίσει την ΠΡΟΣΥΔΕ με την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, τον Σύλλογο της Αθήνας με την ΟΔΕΕ και καταλήγει να ξεσπά κατά της πλειοψηφίας των συναδέλφων που ψηφίζουν. ‘Οτι του φανεί του λωλοστεφανη! Όλα τα πράγματα όμως έχουν ένα όριο και καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Αρχικά ας τον ενημερώσει κάποιος οτι οι Δικαστικοί Επιμελητές δεν ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΑΠΕΧΟΥΝ! Αν η διαφορά είναι δυσνόητη, εδώ είμαστε να του το εξηγήσουμε.

Ας του εξηγήσει επίσης, όποιος έχει μείνει στην παράταξή του, οτι ο κλάδος δεν αρχίζει και τελειώνει στην Αθήνα, η ηγεσία του κλάδου δεν είναι το Δ.Σ. του Συλλόγου των Αθηνών.

Κι αφού στα βασικά μένει μετεξεταστέος ως συνήθως, ας μάθει οτι η ΠΡΟΣΥΔΕ ουδέποτε διασπάστηκε. Αυτό που έκανε ονομάζεται ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Μια λέξη που όχι μόνο προκαλεί αλλεργία σε άλλες παρατάξεις της Αθήνας, αλλά την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι! Και ο μόνος δρόμος για μας ήταν να καθαρίσουμε την παράταξη από όσους έχουν ή εξυπηρετούν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα εκτός του κλάδου. Αυτοί που γαντζώθηκαν από τις καρέκλες τους για να κάνουν αντιπολίτευση μέσα από τον Σύλλογο και να συνεχίσουν να “εξυπηρετούν” εις βάρος του κοινού καλού του κλάδου θα κριθούν σύντομα.

Είναι συνδικαλιστική ΑΓΥΡΤΕΙΑ όμως, να επιχειρεί κάποιος τόσο απρόκλητα να ταυτίσει τα αντίθετα!

Βέβαια, για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Όπως λέει και μια άλλη αγαπημένη παροιμία, “Τι χες Γιάννη? Τι χα πάντα”!

Τι έχει να παρουσιάσει ο αυτόκλητος σερίφης? Μηδέν προτάσεις (μην σας ξεγελάνε οι κραυγές στις αναρτήσεις του, επίσημα κατατεθειμένες προτάσεις δεν έχει), μηδέν έργο, μηδέν αυτοκριτική, μηδενική συνεισφορά. Μηδέν εις το πηλίκον!

Και έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο και να φωνάζει ΝΤΡΟΠΗ! Όχι όμως για τα αίσχη που διαπράττονται από την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ στα γραφεία του Συλλόγου των Αθηνών, αλλά για όσους ψήφισαν ΠΡΟΣΥΔΕ!

Για κάποιους προφανώς είναι ντροπή να παράγεις έργο, να κάνεις την κριτική σου και να παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις για την σωτηρία και το καλό του κλάδου.

Κι επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας, ας μάθει οτι αλλεργία δεν έχουμε ούτε σε αγώνες, ούτε σε κινητοποιήσεις και αν ο κλάδος μας έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα, αυτό οφείλεται καθαρά στα έργα και στις πράξεις και στους αγώνες της παράταξής μας και όχι στην άναρθρη κριτική που ακούμε είκοσι χρόνια τώρα! Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα, φτάνει πια. Αν δεν μπορείς να συνεισφέρεις στο καλό του κλάδου, τουλάχιστον άσε αυτούς που και μπορούν και θέλουν να το κάνουν.

Και κάτι τελευταίο. Αν θες να κάνεις κριτική, μάθε να λες τα πράγματα με το όνομά τους. Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου έχει όνομα, το ίδιο και ο πρόεδρός του. Εκτός αν υπάρχουν τίποτα γραμμάτια από άλλα χρόνια…

Γιώργος Γραμματόπουλος

Σταυρος Σταυρακάκης

Στη “Κόλαδη του Δάντη” διαβάζουμε: “Τα πιο φλογερά μέρη της κόλασης προορίζονται για όλους εκείνους που σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους”…..παρατεινοντας την κρίση. Αυτοί δυστυχώς είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί μας. Τους αντιπάλους μας τους ξέρουμε και τους πολεμάμε. Οι ουδέτεροι όμως, (συνήθως δειλοί συμφεροντολόγοι, χωρίς προσωπικότητα), με την ψηφο τους δίνουν τις περισσοτερες φορές τις νίκες στους χαμαιλέοντες και διαλύουν την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, στηριζόμενοι στην αμορφωσιά, την αντικοινωνικότητα και την κουτοπονηριά τους. Αυτοί είναι οι εχθροί της προόδου της κοινωνίας…..και πως να τους πολεμήσεις;….χρειάζεται ειδική “θεραπευτική αγωγή” και πολύ μεγάλη υπομονή…..ο νοών νοείται.

Μαρία Μπρουζούκη

Eλπίζω αυτά τα γραμμάτια να μην εξοφληθούν το Μάρτη εις βάρος όλων μας και κυρίως εις βάρος του Κλάδου! Αλλά επειδή τα γραμμάτια είναι «επί τη εμφανίσει» και σε συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ξέρω ποιος αφελής θα πιστέψει στις τρομερές συμπτώσεις που θα προκύψουν! Εύχομαι οι νέοι συνάδελφοι (ιδιαίτερα των 6 τελευταίων ετών) να μην δεχτούν να «σημαδευτούν» και όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη να σκεφτούν μόνο το μέλλον τους, ένα μέλλον που θα είναι συνυπεύθυνοι στη δημιουργία του με την κρίσιμη αυτή απόφασή τους! Περισσότερα μετά τη δημοσιοποίηση των υποψηφίων όλων των Παρατάξεων για τις ερχόμενες εκλογές….

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Optionally add an image (JPEG only)